Egyéneknek

Lelkünk létfontosságú tápláléka egymás tekintetében - mint tükörben - gyönyörűnek látni önmagunkat,

ám amíg nem látjuk pontosan, hogyan hatunk egymásra lényünk formálásában, addig közeledéseinket óhatatlanul távolodások követik majd!

Olyan kalandra hívunk, amelyben éleslátással és a nyílt szavakkal tudatosan alakítod át kapcsolataidat olyan közelire, amitől te is átalakulsz.

Részletek

Amikor édesanyád megérezte, hogy úton vagy erre a világra, érzéseivel üzent neked. Te ezt az üzenetet fogadtad és formálódtál általa.
Amikor édesapád megtudta, hogy gyermeke fog születni, gondolataival üzent neked. Te ezt az üzenetet fogadtad, és alakultál általa.
Amikor születésed után édesanyád először magához ölelt, érintésével szólt hozzád.  Ezt az üzenetet is fogadtad, és változtál általa.
Még ma is, amikor a kedvesed, barátod, főnököd vagy gyermeked rádnéz, megérint vagy szól hozzád - formálódsz, alakulsz, változol általa.

Olyan útra hívunk, amelyen járva tudatos szobrászként és élő alapanyagként veszel részt ebben a szükségszerű és természetes folyamatban.
Az egyén önreflexív képességét és a kapcsolatok folyamatosan jelenlévő formálóerejét használjuk az önbizalom, önértékelés és identitás fejlesztésére.
Mélyülő megosztásokkal, egyenes konfrontációval és építő gesztusokkal egy olyan folyamatba hívunk, amelyben a másikkal való viszonyod hangulata, színe, tónusa és ereje átalakul és ebben az átalakulásban szabadon hagyunk téged, hogy önmagadra találj.

A célunk elérni egy emberi közelséget és őszinteséget, amiben alapvetően megváltozik az önmagadról és a világról alkotott képed, olyan természetesen és könnyedén, ahogy két egymásnak kedves ember légzése, mozgása, beszéde és identitása akaratlanul is összefonódik.

Ha ismételsz köröket és azokat szeretnéd rendbe szedni, ezt a módszert javasoljuk: Játszmakör térképezés
Ha rendre vágysz a lelkedben és kapcsolataidban, ezt a szolgáltatásunkat érdemes kipróbálnod: ReferenciaCsoport térképezés